2022-01-08
终于试到柳老板嘅新店当然要好好记录💙店内坐位唔算多,6张卡位,一个12人VIP房,6-7人bar枱。订位嘅时候每人要俾$200订位费,最后会喺帐单𠮶度扣返👌🏻而传闻之中嘅九龙球,就要喺online booking嘅时候喺remark注明,如果唔系就要前一日dm/打电话预留(不过听闻dm/打电话都好难🙈)menu都算好多款式,今次我哋咩都试下,后来遇到Jacky老板佢推荐烟熏鸡肉刺身,哇!呢个真系正👍🏻 烟熏鸡肉上沾咗少少柚子盐同埋有少少辣,食落好有层次!大家有机会去都一定要试下!我地拣咗个日本和牛寿喜锅,好正好够味,好想叫个白饭一齐食😆另外身为一间串烧店,佢嘅串烧的确系正!其中个人特别喜爱牛舌/鸡肾/鸡皮/鸡软骨🤤而沙律就点咗牛油果黑松露帆立贝沙律,除咗黑松露佢仲用咗黑醋底,真系好味😋重点!阿Jer推介嘅黄金雪场蟹卷超正!每一件蟹卷上边仲有金箔同埋鱼子酱,卖相已经一流!另外佢仲有一碗蟹膏俾你沾上蟹卷!食落又多一份层次,超好食!柳柳粉必试喔!💙今次食得好开心!大家仲带咗自己嘅B仔嚟打卡影相,真系好欢乐!💙💙期待下一次再去呢!!
订位嘅时候每人要俾$200订位费,最后会喺帐单𠮶度扣返👌🏻
我地拣咗个日本和牛寿喜锅,好正好够味,好想叫个白饭一齐食😆
期待下一次再去呢!!