2024-10-28 159 浏览
依间米线有惊喜😍主打无味精浓汤底1:30去到都适逢lunch time 坐满人不过都系等一阵就有位👍🏻👍🏻睇一睇个menu 有好多选择🥰紧系要试下佢个「招牌酸辣汤底」仲有麻辣、猪骨、蕃茄、青花椒麻汤底可以自己拣辣度🌶️走辣-特特辣都有共47款配料比你慢慢拣🤩🤩我就叫左鱼肉春卷+肥牛+生根朋友叫左鱼皮饺+墨鱼丸+卤水大肠我同朋友一路食,大家一路都话真系有惊喜🥳唔怪之得咁多人食😆😆汤底浓味得黎唔会太咸,食完都冇好口渴,真正嘅冇味精汤底👍🏻👍🏻👍🏻小食都有成10几款,我地仲叫左个「巴蜀狂惹味鸡翼」超级入味,唔系得个皮有味架,真系入面d肉都有味,整体来讲真心要比💯分,食得出依间餐厅系有heart🩵用心处理食物,而且店员都好好礼貌。markup 左会有下一次嘅餐厅,真心要比五星好评⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️📍 贵缘小锅米线 (和富) (北角)北角和富道21-53号和富B楼B15-16号舖#米线#米线关注组#米线控#酸辣米线#小锅米线#冇味精#浓汤底#北角和富
依间米线有惊喜😍主打无味精浓汤底
1:30去到都适逢lunch time 坐满人
不过都系等一阵就有位👍🏻👍🏻
睇一睇个menu 有好多选择🥰
紧系要试下佢个「招牌酸辣汤底」
仲有麻辣、猪骨、蕃茄、青花椒麻汤底
可以自己拣辣度🌶️走辣-特特辣都有
共47款配料比你慢慢拣🤩🤩
我就叫左鱼肉春卷+肥牛+生根
朋友叫左鱼皮饺+墨鱼丸+卤水大肠
我同朋友一路食,大家一路都话真系有惊喜🥳
唔怪之得咁多人食😆😆汤底浓味得黎

📍 贵缘小锅米线 (和富) (北角)
北角和富道21-53号和富B楼B15-16号舖