2024-04-04 646 浏览
见foodie介绍就去试下,其实非常一般俾cocktail任饮吸引左其实系某个钟数先会岀黎,每日一款cocktail同mocktail, 我个日系rum punch同另一款好似苹果绿茶果味咁💁🏻‍♂️服务:7点20分可以入座,我哋第一枱客入,坐低话要等到7:30先可以拎嘢食结果望住不停有人去拎,啲职员不停阻止,食客都几尴尬,因为隔离枱坐低,我冇听过叫佢哋等到7:30,唔知情俾人阻止,都唔好受但职员话拎饮品系ok, 食物又唔得,奇怪等位期间,有一行十人左右不停岀岀入入,后面排队食客问点解佢哋唔使排队,reception 话佢哋系参观,同行几个小朋友,我唯一可以就系信啲职员有睇住佢哋,冇乱摸食物但总体而言,职员系几有礼貌嘅🥄食物: 门口一入,右手边系甜品,种类多直望系蟹脚龙虾生蚝个啲,胜在多,无特别好食或难食,生蚝好细只中间有冷盘区,沙律区,因为近复活节,有鸡仔造型蛋,有心机仲有饮品section, 有多款detox water,咖啡机,红白酒,气泡酒熟食区就系普通个啲,岀名嘅和牛系好食,呢个值得一试,片皮鸭好细块放系保温上面嘅,10样有7样都系冻,而且fill得慢岀事嘅就系食左半旧仲有少少
见foodie介绍就去试下,其实非常一般

俾cocktail任饮吸引左

💁🏻‍♂️服务:
但职员话拎饮品系ok, 食物又唔得,奇怪

但总体而言,职员系几有礼貌嘅

🥄食物:
门口一入,右手边系甜品,种类多

中间有冷盘区,沙律区,因为近复活节,有鸡仔造型蛋,有心机

放系保温上面嘅,10样有7样都系冻,而且fill得慢
岀事嘅就系食左半旧仲有少少血水嘅猪,即刻lur左,当晚返到屋企就肚唔舒服,屙足2日

另外想问点解人哋生日有火焰雪山?我订位同现场再问都冇?🤣🤣

总括嚟讲,食一次ok, 唔会想翻兜
2024-04-01
庆祝纪念