2023-08-17
1977 浏览
真系好麻麻,本来满心欢喜想试吓American BBQ, 上网睇过好多人整好多人食都好似好好食咁,超级期待嘅心情去呢间餐厅度食,心谂贵少少都冇所谓啦,如果系好食的话。咁我哋就嘅叫咗个猪栏骨同埋Brisket,肉丸,fish taco, 同Mac and cheeseFish taco 系第一碟上嘅菜,我想讲呢讲fish taco系今餐最好食嘅嘢食。其实都值得一赞因为呢一个fish taco 𠮶调味同埋佢用嘅hot sauce都系好夹跟住就肉丸肉丸就不过不失啦,都几有home made嘅味道然后就到主角啦,满心期待。。。等左20几分钟左右,终于上菜!点知,上错左。。。。比左个猪肋骨同手撕猪,之后同佢讲番就即刻换番1分钟就有咁就开始食啦。。事关我系第一次食啦,我唔知正常系咩表现,我就讲下我见到啲咩feel 到啲咩比大家听啦首先紧系try try 个牛先啦,咬落去唔算好冧,不过个味几好,但有样野令我有啲怀疑,就系旧肉系系暖到冻之间,话佢系暖,佢又唔够暖,话佢系冻又唔算。我唯有同自己讲,系咁架,American bbq 系咁架,smoke brisket 系咁架,不断安慰自己,毕竟都唔平之后仲
跟住就肉丸肉丸就不过不失啦,都几有home made嘅味道
点知,上错左。。。。
比左个猪肋骨同手撕猪,之后同佢讲番就即刻换番1分钟就有
之后仲有个Mac and cheese,不过唔记得影,味道都系咁啦,无乜特别
埋单二人$988, well ok la 都预左嘅,不过又唔系太好食同有啲唔饱