2024-08-20 67 浏览
铜锣湾百乐中心多嘢食就不嬲都出名💥𠮶日同朋友唔知食乜好🫠去咗百乐中心咩都冇睇嘅情况下乱咁揿咗一层楼去🤣朋友嘅lucky number系13🤓所以今次就去咗13楼🤪点知遇到新开嘅日式舖头😎就去试吓好唔好食啦🥸♨️原条蒲烧馒鱼馒鱼极正超级厚🫡又唔会死咸劲多馒鱼汁🫶🏻再加上玉子烧🍳每一层嘅熟度都系啱啱好😻唔会过老😝谂起都想再食😋🧊千岛带子裙边配甜虾刺身甜虾刺身下面有蟹柳沙律😙我嘅至爱🙂‍↔️配料有蟹籽、青瓜、粟米、千岛带子裙边🥰present得好靓🫶🏻好似个新年全盒咁🥘🍄‍🟫炸椎茸大大粒虾肉冬菇🥸唔知点解喺餐厅食鎅咗✖️永远都好食啲咁🤩🍘吉列炸虾饼炸皮唔会太厚👍🏻几弹牙🙌🏻餐厅好特别🌟如果50分钟内交枱😼有七五折优惠🔥𠮶日同朋友慢慢食都系食咗45分钟😂咁又省番啲钱下场食甜品👻

♨️原条蒲烧馒鱼

🧊千岛带子裙边配甜虾刺身