2020-10-15 443 浏览
因为友人系网上见到,所以专登入黎食!行左好耐先揾倒它,由于6月份帮衬,所以好多人排队,等左有1个钟等左好耐,所以好肚饿...由于同行有个吾食辣,所以我哋拣咗最低辣度既𩠌,冇办法,吾够人好难叫𩠌!每人叫左杯吾同既野,各有特色,我觉得最好饮系咸柠七,最差系水果茶...淡一上枱超香,一睇就知即整即食,食得肥肠嘅超推介,好足料!热气之选由于怕太多辣,加上自己钟意桂花鱼,所以叫咗一条。桂花鱼好多汁,够脆皮,好啱送饭。得三条友食,食到最后好腻呀!终于黎到重头器....酸菜.......象拔蚌,因为叫左桂花鱼,所以改左食蚌!真心推荐,好好食,蚌好大只,口感不错!但有「少少沙」🤏🏻N年冇食过田鸡,上菜过下好够热&辣,吾食得辣真心吾好叫!佢d野,平均都够热,味道浓郁,特色小菜黎讲,可以一试! 但地方浅窄,仲有人食烟,室内吾禁烟,烟雾离漫,加上服务员太忙碌,有时未能兼顾,所以有少少扣分!
等左好耐,所以好肚饿...

由于同行有个吾食辣,所以我哋拣咗最低辣度既𩠌,
冇办法,吾够人好难叫𩠌!
至尊健康水果茶、金桔青柠特饮、冰爽薄荷咸柠7

每人叫左杯吾同既野,各有特色,我觉得最好饮系咸柠七
,最差系水果茶...淡

干煸脆肥肠

糖醋脆皮桂花鱼

酸菜象拔蚌

终于黎到重头器....酸菜.......象拔蚌
,因为叫左桂花鱼,所以改左食蚌!
真心推荐,好好食,蚌好大只
,口感不错!但有「少少沙」🤏🏻

泡椒田鸡
N年冇食过田鸡,上菜过下好够热&辣,吾食得辣真心吾好叫!

干煸脆肥肠
酸菜象拔蚌