2014-07-02 4370 浏览
呢间餐厅位于尖沙咀the hart,价钱唔算平,我对佢嘅食物同服务都有期望,就系因为有期望,搅到好失望...叫咗两碟菜,牛肉(自己烤)同埋海鲜饼。牛肉味道同出面嘅其他百几二百蚊任食韩式烧烤嘅牛肉质素差唔多,但会新鲜少少。海鲜饼,份量够大,但因为料唔多,中间无煎到金黄色嘅位同食粉酱差唔多。八小碟无边一味比较好食,比较唔好食嘅有豆卜、有一长方形啫喱状嘅嘢服务方面,真系经典....落单,侍应全程无笑容无出声,听完就走咗出去,全程无眼神接触。上菜,因为朋友阻住咗少少上菜位,侍应拍打朋友坐椅,然后强行推开朋友坐紧嘅凳,再摄入去。而唔系开口提示让位。收碟,食咗半个钟,就有人入嚟问你食完未,拿拿临收晒你D碟,想坐多阵都唔得。斟茶,唔会自动自觉加茶,要开口叫先加。埋单,唔会同你讲多谢,都系无笑容兼黑面。我俾多十几蚊去食韩阳苑任食好过喺呢度食。

叫咗两碟菜,牛肉(自己烤)同埋海鲜饼。

服务方面,真系经典....
斟茶,唔会自动自觉加茶,要开口叫先加。
埋单,唔会同你讲多谢,都系无笑容兼黑面。

我俾多十几蚊去食韩阳苑任食好过喺呢度食。
2014-06-27