2022-10-27 4507 浏览
唔知点解次次去亲新城市广场7楼食嘢,搭完长扶手电梯一定会转咗去右边,原来左边有间餐厅好出色㗎!Pulled Pork Cheesy Nachos $158必食推介!Unexpected 咁大份!本身谂住嗌个小食开吓,点知嚟咗一座山🙈Toppings劲丰富,有芝士、牛油果酱、sour cream、腌青瓜、蕃茄粒粒、手撕猪肉、洋葱同橄榄,沾到酱嘅粟米片酸辣惹味,底下无沾到酱嘅就脆卜卜,两种口感味道都令人食到停唔到口。Skinny Pig Salad $113沙律入面有菠菜叶、藜麦、西柚、红菜头粒、杏仁片,dressing 系橘子汁,非常健康,味道好Fresh!Grilled Pork Tomahawk $252嚟到食猪嘅专门店,又点可以唔试下猪肉Main course?斧头猪扒大旧又厚身,肉味浓郁,表面煎得好香,口感扎实。餐厅仲配咗个酸酸甜甜嘅果酱,但我觉得就咁食已经好好味。Pan-Seared Whole Sea Bass Filet(Half) $198汤头好鲜味,除咗半条去咗骨啖啖肉嘅海鲈鱼仲有虾同蚬,钟意海鲜嘅朋友一定要试下!冇谂过Nachos咁大碟,我觉得两个人食嘅话可以嗌少一个

Skinny Pig Salad $113

Grilled Pork Tomahawk $252

冇谂过Nachos咁大碟,我觉得两个人食嘅话可以嗌少一个主菜。
  • Pulled Pork Cheesy Nachos