2025-02-11
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🌶️ 创意FUSION菜 @ 🌟 MOBIN 🌟.💁♀️ 图片展示美食为:炙烧慢煮牛柳肉酱配MOBIN面包 HKD 188西班牙烤洋葱薯仔蛋饼 HKD 170香烤苹果焦糖酱甜脆饼 HKD 108.👽 同区好少主打多国FUSION菜嘅餐厅,装修满满墨西哥风情又CHILL几吸睛。.🥘 推广餐牌有呢一个「炙烧慢煮牛柳肉酱配MOBIN面包」,牛柳经过慢煮处理,加上自家调制的嘅肉酱,再搭配只太阳蛋同一份烤到热辣辣嘅MOBIN面包。好惹味又满足。.🍳 另外就系好经典嘅「西班牙烤洋葱薯仔蛋饼」,大概五寸大,原个蛋饼用日本蛋煮,配上焦糖洋葱、烤马铃薯,再配芝士同蕃茄,额外加钱加左烟肉同三文鱼提升口感。.🥞 甜品比较特色嘅系呢个「布奴耶罗」,拣左「香烤苹果焦糖酱甜脆饼」味,里面有焦糖苹果肉、焦糖果酱,底层系类似香港嘅蛋散,再加一大球雪糕,层次丰富。.😌 见好多酒店嘅旅客都起度饮嘢CHILL下,呢度食嘢饮嘢都适合。.📍 佐敦弥敦道380号香港逸东酒店地下2号舖.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
🌶️ 创意FUSION菜 @ 🌟 MOBIN 🌟