.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🔥 Çhår¢ðål-GrïllêÐ Èêl Ðêlï¢å¢ïê§ @ 🌟 鳗一炭烧鳗鱼饭《👽食神大妈食鳗鱼》.💁‍♀️ 图片展示美食为:Fried Eel and Rice with Charcoal Fire HKD 128Eel Egg Rice HKD 108Grilled Pineapple HKD 18.👽 大妈同朋友仔路过呢间标榜炭烧鳗鱼嘅餐厅,炭烧二字实在吸引,决定一齐试下。有好多款价钱大众化主打鳗鱼嘅美食选择。我哋一人嗌一款,可以交换黎食。.🐟 首先系招牌「炭火蒲烧鳗鱼饭」,鳗鱼铺满整盒鳗鱼饭。鳗鱼调味一流,最正系真系食到炭烧嘅香气!烧得恰到好处,酱汁浓郁,渗入饭入面捞埋食真系一流!.🍳 另外叫左「鳗鱼蛋包饭」,蛋蛋煮得软熟到不得了,金黄酥脆,鳗鱼同样充满炭烧香气,鳗鱼酱同蛋包饭完美结合,真系好正!.🍲 饭类仲有配埋味噌汤同前菜,暖胃之余,又可以清下味蕾。.🍍 最后叫一份「炭烧菠萝」,炭烧到微焦,带出菠萝嘅酸甜同炭火嘅香气,完美作结。.😋 呢间餐厅出品嘅鳗鱼真系有炭火香味,好难得。仲要份量足,价钱抵,正过市面上其他同
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图片展示美食为:
Eel Egg Rice HKD 108
Grilled Pineapple HKD 18

🍲 饭类仲有配埋味噌汤同前菜,暖胃之余,又可以清下味蕾。

😋 呢间餐厅出品嘅鳗鱼真系有炭火香味,好难得。仲要份量足,价钱抵,正过市面上其他同类竞争者好多。

📍 旺角山东街84号地舖
📲 +(852)2432-1388
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
  • Fried Eel and Rice with Charcoal Fire
  • Eel Egg Rice