2024-09-22
系香港打边炉要食靓牛真系非牛大人莫属,同朋友周末过黎荃湾去荃新天地揾小忌廉打完卡,赶得切5点钟过黎大鸿辉食牛大人特价时段既120分钟澳洲极上和牛套餐。19:30前离座只系$298。超抵呀。一黎到已经有好多人系度排紧排等入座,好彩我地有预先book位姐。澳洲极上和牛套餐 $298/位 (19:30前离座)套餐有多款汤底选择,仲有大量靓牛、猪、羊、虾、贝壳类等任点。仲有特饮、新出既桃味啤酒,多款小食,台式甜品。自助区仲有大量汽水、冷泡茶等,饮品应有尽有,配料种类繁多,多款菜、菇类、海带结、豆类制品等等。酱料区有多款酱料、面食、响铃;大胃王仲可以自制卤肉饭。重点,仲可以黎个雪糕放题,真系超级抵食。套餐仲送澳洲M9和牛牛丸。重点推介:❤️三椒酸菜鲜鱼锅微辣酸度适中,汤底有大量酸菜,仲配有一碟炸鱼肉,汤底一滚加入去,鱼肉香滑,汤底香浓惹味。❤️美国Prime极级肩理肌 ❤️澳洲M5和牛牛肩卷❤️安格斯牛小排牛肉切得够薄,脂肪分布均匀,入口即溶,口感十足。❤️澳洲M9和牛牛丸牛丸鲜味、爽口弹牙,十分好味。❤️Hoegaarden桃咪啤酒甜甜地,桃味清新,连我呢d唔多中意饮酒既都好易入口,饮完番归好好瞓。牛大
澳洲极上和牛套餐 $298/位 (19:30前离座)
重点推介:
❤️三椒酸菜鲜鱼锅
❤️美国Prime极级肩理肌
❤️澳洲M5和牛牛肩卷
❤️安格斯牛小排
牛肉切得够薄,脂肪分布均匀,入口即溶,口感十足。
❤️澳洲M9和牛牛丸
牛丸鲜味、爽口弹牙,十分好味。
❤️Hoegaarden桃咪啤酒
牛大人台湾火锅吃到饱