餐厅: 壹.01
资讯:

2022-10-28 22 浏览
【黑糖珍珠鲜奶茶 (大)🧋】($40)🐹: 🌕🌑🌑🌑🌑🐼: 🌕🌗🌑🌑🌑挂杯几靓😍😍 饮落去浸黑糖味好浓,感觉好足料🧋🧋但唔知系因为咁嘅关系定咩🧐🧐成杯野感觉好甜,建议叫返少甜会好啲~🍬🍬—————————【珍珠奶茶 (大)🧋】($40 —> $25)🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑糖度同埋冰🧊都拣咗正常~饮落唔会太甜✨味道就系一般珍珠奶茶会有嘅味😂😂奶味会比茶味重少少🍼珍珠嘅口感都几烟靭😍值得一赞嘅系珍珠都俾得几足💕饮到最尾都仲会有好多👍🏻—————————【茉莉杞子玫瑰茶🌹🍵】($21)🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑饮落微甜,有阵阵嘅花香味🌹杯底仲会有少少柑皮🍊饮完之后会有种齿颊留香嘅感觉💖💖 卖相够靓之余又养生👍🏻👍🏻 所以性价比都几高✨✨ 推介推介~
【黑糖珍珠鲜奶茶 (大)🧋】($40)

🐹: 🌕🌑🌑🌑🌑
🐼: 🌕🌗🌑🌑🌑

—————————
【珍珠奶茶 (大)🧋】($40 —> $25)

🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑
🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑

值得一赞嘅系珍珠都俾得几足💕饮到最尾都仲会有好多👍🏻

—————————
【茉莉杞子玫瑰茶🌹🍵】($21)

🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑
🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑