2024-12-11 0 浏览
同侄女喺吉之岛食完饭,上网check到鲜芋仙收十点,我地就黎咗食。黎到已经九点,但都有唔少顾客。侄女响英国返黎,话英国都有,所以推介我食。本身我地以为有最低消费啦,但睇黎就冇,可以两个人share一碗糖水都得。先响cashier落单,店员就会比个取食物提示机比你。我地都等左十五分钟先有得食。热招牌芋圆 $52就咁睇就真系冇乜特别,不过撩下个底都有好多料,食食下都觉得几饱。不过个底系红豆汤,即系比较稀嘅红豆沙,想食红豆沙嘅话呢个就会有啲落差。招牌仙草沙冰 $48会跟两个coffee milk自己倒落去,呢个就有惊喜,因为口感同味觉都比较多。侄女话好味。食食下,见到有客人拎住个牛奶冰经过,好正咁款,下次一定会再黎试。最后希望大家倾计还倾计,都唔好咁大声。附近有台女人倾计同笑声都超大,好多人食食下都要移位避开佢地...

热招牌芋圆 $52

招牌仙草沙冰 $48

2024-12-10
$50 (宵夜)