车仔面系香港既地道美食,黎香港玩既朋友要试下香港既味道喇。郭仔记车仔面既地址系元朗击壤路17号顺发大厦地下F号舖,好易揾㗎咋,系元朗广场巴士总站隔离。钟意食辣既朋友一定要留意,呢到既辣味好够,亦好惹味,辣酱会放喺个匙羹到,等你可以自由决定落几多辣。仲有免费辣菜莆可以加👍🏻米线 鲍汁 猪红 萝卜 猪肠 $47 🌶️小辣跟餐+$12 咸柠七佢哋嘅米线煮得岩岩好,爽滑又弹牙。面底份量多,鲍汁酱汁浓郁香浓,令米线更加有味道。仲好大碗添,猪肠都好入味!萝卜好清甜,份量非常多,非常抵食,东菇嘅香气令整个汤底更加香浓。如果你钟意食咸柠七嘅话,跟餐加$12就可以饮。汽水底可以自己拣,我拣左忌廉😆 制成左咸柠忌廉,酸柠檬味同咸味加忌廉香味,同米线嘅味道好搭配。食完之后觉得舒爽又解渴。郭仔记车仔面真系好抵食,份量足够,味道鲜美。店内坐位坐得好舒适,店员服务态度好,如果你去开元朗嘅话,值得一试香港地道美食郭仔记车仔面!大埔都有分店😋香港地道美食·郭仔记车仔面 (元朗)📍元朗击壤路17号顺发大厦地下F号舖

车仔面系香港既地道美食,黎香港玩既朋友要试下香港既味道喇。

自选三𩠌车仔面

米线 鲍汁 猪红 萝卜 猪肠 $47 🌶️小辣
跟餐+$12 咸柠七
自选三𩠌车仔面$47

咸柠七跟餐加$12

香港地道美食·郭仔记车仔面 (元朗)
📍元朗击壤路17号顺发大厦地下F号舖
自选三𩠌车仔面