2024-02-05 199 浏览
利舞台都有古琴雅苑,环境更阔落,更有空间感,黎得呢度当然要食佢地出名既烤北京填鸭啦,价钱都都唔贵,而且佢地出左「暖冬窝心」menu都相当丰富,但今次我地人唔多,所有就冇简到。烤鸭香喷喷,皮脆够香口,肉质亦系够嫩滑,带香浓鸭香!餐厅更细心配上多种配料,青瓜条带清新爽口口感,哈密瓜带香甜味道,秘制蜂蜜黄梅酱and京酱,京葱,再用烟烟靭靭既饼皮包住鸭食,层次感更提升而且更减低鸭多余既油腻感。半只份量都相当足够我和朋友既份量,食起黎相当满足。蟹粉扒小棠菜,蟹粉芡汁紧紧锁在小棠菜,味道够鲜香带微甜,余香十足,小棠菜都非常爽口,带清新清甜,整体好高质。呢度只玫瑰茶都几好饮,解腻又够清香,非常欣赏!

呢度只玫瑰茶都几好饮,解腻又够清香,非常欣赏!