2023-11-25 390 浏览
马鞍山新开既餐厅,呢个舖位之前间餐厅好似冇咩人帮衬,相反今次新开头几日已经客似云来,一个接一个,一于试下好唔好食先入到去餐厅环境整洁,装修不错,侍应好快就带位入坐,餐牌设计精美,用手机落order 唔驶10分钟野食已经热辣辣送到同朋友share食物,途中侍应主动上前问需唔需要多份餐具,十分贴心五指毛桃鸡淮山面鸡肉嫰滑,唔会实的的,汤底㶶郁但唔似落左太多味精,饮左成碗汤都唔会口渴,最欣赏佢有条油炸鬼,索哂汤既精华,好味药膳鸡淮山面药膳味甘带甜,饮完有种好舒服既感觉,一样配有油炸鬼,十分推介餐加配$38会另有一个小食 + 饮品 + 甜品:麻辣糖心皮蛋朋友话十分好食,皮蛋中间软心,上面仲有麻辣酱,但我觉得偏咸,可能酱料比较多海哲手撕鸡份量唔少,配海哲几清新手工红豆麻糬食完热食仲有甜品,味道似盐味豆大福,正一口花生麻糬入面有脆脆既花生粒,口感丰富,食完好满足荔枝水果茶,清新健康难得入面真系有荔枝,唔系荔枝味果酱

五指毛桃鸡淮山面

药膳鸡淮山面

餐加配$38会另有一个小食 + 饮品 + 甜品

麻辣糖心皮蛋

海哲手撕鸡
份量唔少,配海哲几清新

手工红豆麻糬
食完热食仲有甜品,味道似盐味豆大福,正

一口花生麻糬
入面有脆脆既花生粒,口感丰富,食完好满足

荔枝水果茶,清新健康

难得入面真系有荔枝,唔系荔枝味果酱