2022-05-06 247 浏览
#猪妹食好西🐷_米线#猪妹食好西_九龙 #猪妹食好西_旺角《凤鸣居》 @fengminghouse 食物:🐷🐷🐷.8/5服务:🐷🐷🐷/5CP 值: 🐷🐷🐷/5环境:🐷🐷🐷/5醉香鸡汤面 $ 52汤底真系超惊艳😍😍一上枱已经超香 好香花雕酒味🤤饮落去甜甜地 完全唔呛口👍🏻不过食到最后我觉得太浓味🥴醉醉地🤣米线偏淋身同滑身一啲😆如果弹牙啲就好啲🤣虫草花鸡汤面 $ 59佢嘅鸡汤真系十分出色😍清甜得嚟又好重鸡味🤤有啲似屋企煲嘅鸡汤🥰鸡肉嘅部份系比较实净 黄金炸鱼皮 $40可以唔使叫🙂完全冇咸蛋黄味 得死咸 想食鱼皮叫普通鱼皮就够 仲要平一截🙃#hongkong #hkfoodie #foodie #吃货#手机食先#food#hkig #hkrestaurant #hkgirl#hongkong #lover#米线 #凤鸣居#旺角美食 #旺角黄店 #醉鸡#食好西#相机食先#猪妹食好西🐷
#猪妹食好西🐷_米线#猪妹食好西_九龙 #猪妹食好西_旺角

《凤鸣居》 @fengminghouse