2024-10-08
今日食呢间系一间串烧居酒屋,有bar台位置,可以近距离观赏师傅即席烧烤,好似食紧串烧板omakase咁😆首先上左个前菜☺️系面豉酱牛吞 + 无花果忌廉芝士火腿,未食过呢个配搭既parma ham,又几唔错,淡淡甜味嘅无花果配咸香嘅火腿👍🏻我地叫左好几款串烧,包括有鳗鱼,鸡翼,牛舌,半生熟柚子胡椒鸡胸,豚肉糖心蛋,鸡颈肉,九洲免治鸡肉棒等等🥰觉得最特别既系半生熟柚子胡椒鸡胸,出面好少食到半生熟既鸡肉,鸡胸好嫩滑,配埋柚子酱,好清新豚肉糖心蛋都好好食,佢系一块猪腩肉包住只糖心蛋,一咬落去糖心蛋啲蛋汁流晒出嚟,超正。🤩免治鸡肉软骨棒沾上甜甜的酱汁,鸡肉内嘅软骨有咬口🐥整体黎讲呢间店既串烧都唔错👍🏻💯如果唔想谂既🫢餐厅仲有几款套餐可以选择,有晒前菜,串烧,迷你丼饭,甜品望出去既景观都好唔错,可以睇住日落,食下串烧,倾下偈~🔥
免治鸡肉软骨棒沾上甜甜的酱汁,鸡肉内嘅软骨有咬口🐥
整体黎讲呢间店既串烧都唔错👍🏻💯
望出去既景观都好唔错,可以睇住日落,食下串烧,倾下偈~🔥