2024-06-29 54 浏览
原来Mobin喺逸东酒店开咗新分店😍作为fans我当然要去支持下😋新店装修行轻奢风,店内环境都几chill🥰最重要嘅系食物依旧高质😙😙🌮芝士粟米肉松馅饼($78)估唔到餐厅将台式蛋卷常见嘅Combination融入咗墨西哥馅饼😆😆又几夹🤣🤣🥯酸忌廉烟三文鱼 Artisan Sourdough($75)酸种包烤得香脆,入面夹住三文鱼配上洋葱粒酸忌廉酱,好清新😋3 𝒞𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒 ℱ𝓇𝑒𝓈𝒽 𝒫𝒶𝓈𝓉𝒶 𝒟𝒾𝓃𝓃𝑒𝓇($198)平日嘅夜晚有3个course嘅Set😆可以一次过试哂小食、手工意粉同甜品😋🌽玉米脆片配香料酸忌廉热辣辣脆卜卜嘅玉米片,作为吹水饮吓嘢嘅小食,无得输😀🍅烤香肠肉酱饭煮蛋手工意粉蕃茄酱汁酸酸甜甜好开胃,绵密嘅半熟蛋再加埋烤香肠带少少辣好惹味🤤🧀巴斯克芝士蛋糕蛋糕表面焦香,内里软滑,唔会太甜太腻🥰

芝士粟米肉松馅饼

🌮芝士粟米肉松馅饼($78)

酸忌廉烟三文鱼 Artisan Sourdough

酸种包烤得香脆,入面夹住三文鱼配上洋葱粒酸忌廉酱,好清新😋

玉米脆片配香料酸忌廉

🌽玉米脆片配香料酸忌廉
热辣辣脆卜卜嘅玉米片,作为吹水饮吓嘢嘅小食,无得输😀

烤香肠肉酱饭煮蛋手工意粉

🍅烤香肠肉酱饭煮蛋手工意粉

巴斯克芝士蛋糕

🧀巴斯克芝士蛋糕
蛋糕表面焦香,内里软滑,唔会太甜太腻🥰

芝士粟米肉松馅饼
酸忌廉烟三文鱼 Artisan Sourdough