2021-09-04 201 浏览
我真系好钟意食烧肉呀🤤见到人气过江龙烧肉店嚟左,梗系要去试下啦🤩装修有日式风,d位好舒服,今次就试下佢个lunch set🔸Lunch set 配白饭,沙律,汤,小食,甜品及饮品和牛西冷可以请店员或者自己烧,我谂店员嘅技巧一定好d, 仲可以欣赏下专业嘅技术🤩店员好细心咁将薄薄嘅西冷烧好,直接放入温泉蛋,捞埋酱汁一齐食,肉质嫩滑,少少焦香,牛味浓郁,好正呀😋至于牛板键肉,肉质结实d,有咬口,唔错啦肉质口感十足,都几嫩滑下,肉汁丰富,但相对和牛就失色d😂沙律菜个汁好开胃,海带汤清清地几好,小食系牛腩渍物,好味,甜品系杏仁豆腐和柚子雪芭,柚子雪芭好清新,杏仁豆腐个杏仁味好重下,豆腐好滑,两个甜品都好好味😋食完好满足🥰💫整体都推介呢间烧肉店,有日本的味道,和牛大判烧好正😋😍呢间主打和牛,一定要食,下次要试下佢嘅晚餐🤤

🔸Lunch set 配白饭,沙律,汤,小食,甜品及饮品
🔸黑毛和牛大判烧拼Us牛板键肉

特上牛腹肉

肉质口感十足,都几嫩滑下,肉汁丰富,但相对和牛就失色d😂

午餐
🔸黑毛和牛大判烧拼Us牛板键肉