呢日去开西营盘,夜晚就揾到一间好有情调嘅西班牙餐厅,呢度晚餐亦有Set Menu提供👍🏻我地叫左Sexy Chef Menu☺️伊比利亚橡木果喂饲黑毛猪火腿配蕃茄包,黑毛猪火腿咸香味十足,再配上酸甜嘅蕃茄包,味道融合一齐好开胃😋牛肉他他配脆多士,牛肉他他新鲜嫩滑,配上脆脆,更加增添口感😝鲜嫩八爪鱼配薯仔及烟熏红椒粉橄榄油,八爪鱼弹牙,配上软滑嘅薯仔,而红椒粉带上微辣嘅风味,好惹味🥰西班牙风味烤三文治配芝士、伊比利亚火腿及黑松露,厚身嘅多士,入边布满芝士同火腿,咬一啖即刻涌晒出来,而且充满黑松露嘅香味,非常高质😍牛颊肉配薯蓉佐长柄西兰花及蘑菇,牛颊肉劲腍滑,轻轻力一切已经感受到有几软嫩😝仲有酱汁同薯蓉一齐食,简直食到停唔到😝西班牙海鲜饭,一上枱见到份量好惊人,非常足料,有齐鱿鱼、蚬肉、青口、虾,饭粒软硬适中🤩甜品就系西班牙炸脆条配巧克力酱及云呢拿雪糕,传统嘅西班牙脆条,炸得酥脆香口,点点朱古力酱,再加云呢拿雪糕一齐食,完美嘅甜品作结非常合适😎
2024-11-20