前几日同男朋友去咗尖沙咀食omakase(♥ω♥*)!呢间八泷系我朋友介绍我去食,佢话啲食材刺身或者寿司都好高质,系高质素嘅品质!真系无介绍错呀~日本清心县的𩽾𩾌鱼肝•*¨*•.¸¸☆𩽾𩾌鱼肝口感滑嫩细滑、入口即化。天妇罗海胆拿破仑•*¨*•.¸¸☆天妇罗拿破仑口感丰富,而且份量十足!日本赤海胆加大上拖罗蓉,味道一样令人一试难忘!中拖罗寿司•*¨*•.¸¸☆超级肥美,拖罗入口即溶,真系必食嘅寿司!日本赤海胆寿司•*¨*•.¸¸☆赤海胆鲜甜浓郁,非常高质素!另外仲有网池鱼寿司、真鲷寿司、脑天寿司等等我都好钟意食,真心劲夸张,估唔到咁高质寿司都可以无限任食追加,真系劲高CP值٩(。•ω•。*)و ♡♡同男朋友讲下个月要再嚟食过先!