2024-07-16 245 浏览
第一次食Mobin已经觉得好高质, 原来依家喺Eaton Hotel 都开左, 咁梗系要再试啦!成间餐厅嘅环境好舒服, 有劲多打卡位, 我哋拣咗望住落地玻璃坐, 好舒服, 成个感觉好relax💛 过一个悠闲既下午都唔错👉下火 Get Angry呢个pasta嘅名好特别, 原来用咗我最钟意嘅芫荽, 真心好下火, 又好味, 意粉挂满佢哋嘅自家制芫荽酱, 一啲都唔腬好清新, 钟意食芫荽嘅朋友就唔好错过啦👉焦干酪玉米片配三色酱 Nachos食墨西哥菜就梗系一定要叫Nachos, 热辣辣脆卜卜嘅玉米片配搭埋蕃茄他他同埋牛油果酱, 一块接一块, 完全停唔到口👉Sourdough Sandwich佢有三种配搭风可以拣, 我哋就拣咗混合芝士, 芝士有拉丝, 出奇地一啲都唔漏, sourdough 保持住温度, 配埋咖啡绝配👉Tonic Espresso & Ginger Latte好饮! 配埋环境更加好饮, 有惊喜嘅系ginger latte一啲都唔会过甜,, 配埋拉花打卡更靓

👉下火 Get Angry

👉焦干酪玉米片配三色酱 Nachos