2024-04-24 85 浏览
寻日同老公去咗食日本料理🏮位于尖沙咀「割烹 橹杏」,个到环境舒适,员工都好细心,食得开心🍣WOW~熊本黑毛和牛『和王』料理,真系令人眼前一亮🤩个和牛🐮薄片色泽诱人,肉质鲜嫩多汁,一入口即化,咬落去就系一阵浓郁嘅牛味。老公好中意海胆乌鱼籽🐟真系一道豪华嘅料理!个海胆鲜甜滑顺,令人回味无穷,而乌鱼籽嘅咸香味同个爽脆嘅口感,真系好夹✨吉列免治熊本黑毛和牛扒🥩真系太好吃啦⭕️个熊本黑毛和牛扒煎得刚刚好,外脆内嫩,肉质鲜美,同埋佢哋嘅特制酱汁令味觉更加丰富😋熊本黑毛和牛『和王』蒸笼料理🦹🏾嘅另一层系有鲜嫩嘅蔬菜,有粟米、翠玉瓜、生菜、莲藕,仲有好多唔同嘅🥬全部都好新鲜🍢整体黎讲,今次嘅日本料理真系令人满意!食材新鲜、味道丰富,每一道菜都好用心经营。而且服务态度都好好,令我同老公都好开心🇯🇵💯