2024-06-01 469 浏览
呢间拉面开业都有一段时间, 终于有时间去食! 黄埔都多好野食, 但呢间真系几出色, 对拉面冇乜特别喜好既我都忍唔住要赞一赞!! 😍😍Lunch set抵食,$138有三款前菜+自款两款串烧+自款拉面👍🏻👍🏻👍🏻1. 前菜: 鸡肝多士、枝豆春卷、麦粒味噌青瓜前菜唔算特别,但胜在样样都有得食,唔洗拣,以清新为主,唔会好咸/重口味!2. 串烧: 蟹肉牡蛎+$2、鸡肾蟹肉牡蛎蟹肉份量都几多, 蚝都炸都好香脆, 放左一阵未食, 只蚝都仲热, 但蚝味唔算重, 但性价比高!鸡肾就不过不失啦。3. 虎虾浓汤拉面+$50汤底超级浓郁!一饮就有浓浓既虾味!个汤系浓到好似捞面汁咁!完全冇夸张成份!但食完唔会觉得好口渴。虽然成碗面得一只虾,但只虾好大只!而且仲要满满既樱花虾包住只虎虾🦐🦐🦐绝对满足到钟意食虾既朋友呀!(以上价钱未计加一服务费)利申:并冇任何试食活动/优惠!全部正价!(按餐厅MENU上价格付款)

1. 前菜: 鸡肝多士、枝豆春卷、麦粒味噌青瓜

2. 串烧: 蟹肉牡蛎+$2、鸡肾

3. 虎虾浓汤拉面+$50

(以上价钱未计加一服务费)
虎虾浓汤拉面
蟹肉牡蛎