2025-01-29 6 浏览
天气冻冻地,约咗朋友食烧肉,推荐来到黄埔的Yakiniku Kakura👍🏻呢度的烧肉质素高,服务好,而且通风系统做得好,交通又方便,值得推介🫶🏻每次嚟到呢度一定要点🌟大判烧!黑毛和牛西冷 🌟店员会帮忙烹制,会按你想要的熟度去烧,黑毛和牛脂肪比例极靓,肉质鲜嫩,入口即化,配上日本无菌蛋,香滑无比🤤🤤另外我哋都叫咗🌟特上牛胸腹肉 🌟牛板腱肉 🌟牛舌肉质饱满,脂肪比例佳,口感丰富💗除咗牛肉,🌟若鸡鸡腿 ,肉质弹牙,香滑,配上酱料,美味十足👍🏻🌟海鲜拼盘 就十分抵食,有三只大海老,鱿鱼,带子🤩带子弹牙多汁,鱿鱼厚身鲜味,海老鲜味弹牙,推介🫶🏻🌟辣牛肉汤 辣牛肉汤十分丰富,用了大量菇菌,鲜味十足,牛肉香滑,加上鸡蛋,口感丰富😋🌟杏仁豆腐同埋雪糕糯米糍系饭后甜品,杏仁豆腐香滑幼嫩,雪糕糯米糍冰冰凉凉,食完烧肉降温一流😆

另外我哋都叫咗🌟特上牛胸腹肉 🌟牛板腱肉 🌟牛舌
肉质饱满,脂肪比例佳,口感丰富💗

🌟辣牛肉汤

• 大判烧!黑毛和牛西冷