2023-06-28
呢间喺尖沙咀嘅餐厅😍 bookmark 左好耐❤️ 佢哋嘅装修系用黑色为主🥰 再加埋啲艺术嘅摆设😊 好有格调👍🏻觉得佢地整体食物质素都好好❤️ 好有惊喜👍🏻 相对来讲价钱唔算贵🥰香煎北海道带子($108)两个前菜嘅摆款都好靓😍 带子系刺身级,煎到半生熟状态🥰 个底仲垫左牛油果蓉🥑 面头有小小面豉酱,味道好特别❤️ 我自己几钟意呢个配搭👍🏻烟三文鱼芝士卷🧀 ($98)三文鱼卷住海带、青瓜🥒同埋忌廉喺入边🥰 面头仲有啲三文鱼子😍 加咗海带呢个配搭好特别❤️ 成个口感提升咗👍🏻 整体感觉几清新🌿烤澳洲羊西冷🐏 ($158)羊西冷颜色粉嫩🥰 肉质好软熟😍 配埋个烧汁😊 好食😋 侧边仲去咗好多配菜🥬 有个超细粒嘅茄子超可爱❤️ 仲有蕃茄仔🍅 同青豆😍烩澳洲牛面颊🐃 ($328)牛面颊超软熟超入味👍🏻 红酒烧汁味道浓郁❤️ 侧边仲去咗个炸著球🥔 外脆内creamy🥰First night ($88)系mocktail 黎🥰 热情果加提子汁🍇 味道酸酸地,我自己几钟意,感觉好开胃❤️First kiss ($88)同样都系mocktail😍 玫瑰花茶加苹果汁🍎 苹果汁比较浓加淡淡玫瑰香❤️
香煎北海道带子($108)
烟三文鱼芝士卷🧀 ($98)
烤澳洲羊西冷🐏 ($158)
烩澳洲牛面颊🐃 ($328)
First night ($88)
First kiss ($88)