2021-09-15 341 浏览
#pb食在深水埗 #pb支持黄店💛选择困难症的古早味蛋糕🍰古早味蛋糕依家开到周街都系 但系其实我真系好少食🤪 今次终可以试下呢间系深水埗嘅人气古早味蛋糕店😋 全港唯一一间👍🏻 去到相信你都会有选择困难症 因为佢一共有几十款味道选择 仲有唔同Toppings mix and match😍 有需要可以早2日预订想要嘅味道👍🏻 老板、老板娘仲好细心介绍 而且非常愿意聆听客人意见 包你食到中意嘅口味🥰.蛋糕日日新鲜出炉 最多摆3日 翻热记得用电饭煲保持佢嘅湿润度🥰 价钱大约$70 - $90一件 原味半件$30😋 蛋糕全部低糖、少油 食多几件都唔怕肥🤪🔹百洁布🧽有趣嘅名🤪 真系好似百洁布😂 其实佢系海苔面 + 斑兰 + 芝士蛋糕底😋 佢用左日本海苔 闻落超香 食落唔会好淋👍🏻 斑兰 + 芝士蛋糕底够松软 雪冻佢食都依然够松软😍 而且食落好饱肚🥰🔹榛子朱古力 + 朱古力杏仁脆脆面(+$10)🍫推介❤️ 朱古力迷要试下😍 榛子朱古力底好松软 中间有层流心朱古力酱😋 朱古力超浓郁 但系唔会好甜👍🏻 舖面加左朱古力杏仁脆脆面 食落脆脆地 口感更加丰富🥰.整体两款蛋糕都足料 好松软😍 买一件大大个可以分
#pb食在深水埗 #pb支持黄店💛
选择困难症的古早味蛋糕🍰

🔹百洁布🧽

🔹榛子朱古力 + 朱古力杏仁脆脆面(+$10)🍫

整体两款蛋糕都足料 好松软😍 买一件大大个可以分两日食👍🏻 而且超多味道选择 真系唔怕食到厌🤪 甚至可以订做生日蛋糕都得🥰 以后经过开深水埗都要买番件💛

囍源古早蛋糕 • 🤝🏻🤪
深水埗北河街123号地舖