餐厅: 丼丼屋 (MOKO新世紀廣場)
资讯:

2024-03-20 409 浏览
今日谂住揾班朋友一齐聚下旧,就揾到旺角东moko有间丼丼屋食下饭,去到门口见到餐牌话有个重量级唐扬鸡丼套餐想试下,入到去职员讲话呢个餐如果15分钟内食哂就可以免费食,我地都觉得几过瘾可以试下😂😂黎到既时候仲见到咁大兜真系搅唔掂😂 个份量十足嘅 「重量级唐扬鸡丼」 重达 3 公斤,用料毫不手软,鸡肉裹上一层薄薄嘅面衣炸至金黄,咬落鲜嫩多汁,口感酥脆轻盈,可随心搭配 8 款唔同口味嘅调味,除咗经典嘅南蛮汁、他他酱、蜜糖芥末酱,仲包括特调南蛮他他汁、泰式鸡酱、薄饼酱、芝士粉同海苔,绝对是大满足!我地4个人食到饱到真系食唔落🤭食既过程大家都好开心,完全投入哂系入面表情都好足戏😂📍 丼丼屋仲特别喺推广期间举办大胃王挑战,参赛者可以单人挑战或者以最多 4 人小队参加,喺限时 15分钟内成功完成 3 公斤「重量级唐扬鸡丼」,即可全额免费,既可一个人挑战突破自己,亦可以叫埋亲朋好友组队挑战,大开炸鸡 party!自问有潜质挑战成功嘅大胃王记得喺接受挑战前三日预订。📍挑战成功或失败均可提及(实际可自行决定进行挑战与否)📍 日式丼物专家丼丼屋(DONDONYA)今次专诚打造巨型「重量级唐扬鸡丼」,由即日起

📍挑战成功或失败均可提及(实际可自行决定进行挑战与否)
📍 日式丼物专家丼丼屋(DONDONYA)今次专诚打造巨型「重量级唐扬鸡丼」,由即日起至 4 月 1 日喺全线丼丼屋同「丼丼屋×鸟开」联乘店期间限量供应。

@dondonyahk
📍地址:丼丼屋 (MOKO新世纪广场) (旺角)
旺角太子道西193号MOKO新世纪广场3楼301-302号舖