腌制一级韩国猪肋骨🐷$178原来呢一间系过江龙嘅韩式烧肉😻佢个环境优美😆同埋抽风非常之好😆食完都闻唔到有烧肉味😛觉得呢个猪肋骨惊为天人地好食😇因为佢烧完之后非常之嫩滑😛好重猪嘅香味😇而且肥瘦比例均匀啱啱好🙃一咬爆汁😆仲可以配搭佢嘅甜辣酱盐或者系酱油😀同埋仲有无限嘅泡菜蛋同埋芝士可以配搭东柏牛肉盛盒$🐂458和牛牛5花、安格斯牛爱裙郁肉、厚切牛舌、牛小排、牛胸爽肉其实呢五种牛都非常之重牛嘅香味😛嫩滑鲜味花五花肉😇甘香烟韧牛小排😛油花分布均匀牛爽肉😇仲口感好好嘅牛舌😇😛性价比都算高😇因为一盘可以试晒唔同类型嘅牛肉韩式炒粉丝$92佢炒得非常之入味😀而且配菜好多😀食到有红萝卜😂白菜😊同埋青椒🙂超级大份😛捞埋甜辣酱特别正芝士蛋糕配雪糕🍦$55 焦糖布甸🍮$45芝士蛋糕都几轻盈😊配搭雪糕啱啱好😌布甸好重蛋味🤣唔算非常之甜😇表面仲有两粒蓝莓柑橘梳打、梅子青柠梳打 各$42两款梳打都唔算好甜☺️同埋饮落去超级fresh😌可以为呢一个丰富嘅烧肉盛宴带嚟一点清新嘅感觉

腌制一级韩国猪肋骨🐷$178

东柏牛肉盛盒$🐂458