A fine-dining -like experience🫶🏻醉了☺️好似享受紧艺术品一样。《Daap》中文译音「㗳」,品尝既意思。创办人希望每位光临既客人都可以细意品尝,享受其中。《Daap》的确比到我视觉同味觉上既享受。粟米表面加上车打芝士,火炙后带有拉丝效果。加上咸蛋黄同秘制调味料,带点微辣,好惹味。酸种面包上配上Medium rare 牛里脊,好嫩滑。酱料系自薯仔沙律mash同花生沙嗲酱,好·好·味。尤其要提特别上面既腌制蘑菇同醋渍洋葱,连配菜既味道都满分💯腊肠卡邦尼手工意粉配温泉蛋亲自研发嘅手工意粉,50%刀削面50%意粉,好烟韧有口感。配合腊肠嘅咸香味,加上表面既温泉蛋,火炙之后令整件事更浓郁,意粉亦做到挂汁效果。[Esoterico- Zibibbo Australia, 2021]店主推介呢款葡萄酒,带点橙香味,配合carbonara尤其合适。诚意推介💛

醉了☺️
好似享受紧艺术品一样。

《Daap》中文译音「㗳」,品尝既意思。
创办人希望每位光临既客人都可以细意品尝,享受其中。
《Daap》的确比到我视觉同味觉上既享受。

[Happy Minions]

[A whole New World]

[Chinese sausage Carbonara w/ onset-tamago]
腊肠卡邦尼手工意粉配温泉蛋

诚意推介💛