2024-12-22 71 浏览
为咗庆祝朋友入伙,大家顺便喺佢屋企搞圣诞派对,由于朋友系素食者,所以我买咗一盒纯素圣诞礼盒🎁🌟Vegan chocolate almond thins & Peanut butter shortbread $128包装精美到不得了,里面有杏仁脆片同牛油酥饼🧡杏仁脆片分成三种口味,每片嘅一半都沾咗纯素朱古力,醇而不苦,有惊喜,好食!方形细细块,啖啖啱啱好🥰-首先系最近大热嘅开心果口味嘅杏仁脆片,两种坚果mix埋一齐好夹,开心果嘅味道比较柔和唔会抢风头,正正好夹杏仁脆片嘅酥脆质感🥰接住就系咖啡口味,带有淡淡唔苦嘅咖啡香喺口腔中散开,呢个口味好啱咖啡控😳-然后系姜肉桂口味,呢个口味真系好有节日气氛🤣食落去有一种甜丝丝温暖嘅感觉,钟意食姜饼人嘅可以试吓,呢个口感系系酥脆嘅感觉。牛油花生酥饼唔系杏仁脆片,而系牛油饼干,会厚身啲,每一口都有浓郁嘅花生同牛油香气,系经典口味嘅一种,最啱用嚟配咖啡🤩之前有试过呢间舖头嘅蛋糕,知道佢系主打天然成份、无麸质、纯素、生酮款式,真系好适合想健康饮食嘅人🫶🏽

外卖自取