2017-02-21
同朋友饮杯野,食下野,倾吓心事。环境又几唔错,咁岩当晚又有LiveBand,立即值回票价。未叫嘢食之前,首先梗系嘢饮,第日要返工就唔饮酒。Baby Got 7$59有薄荷又有雪碧,清新得来唔会好似牙膏味,精神为之一振,也令人胃口大增。California punch$59杂果宾治嘅味道有橙味系特别浓郁,其他口味并不突出,原来底部有啲橙肉碎果然有心思。甜味都比想像中更加合适。加勒比海烤皇帝海虾$138皇帝海虾大大件,原来已经去咗肠,仲要烤到外壳香脆,朋友唔知点解壳都食⋯里面嘅海虾够晒新鲜,口感弹牙而且主力系鲜味,不需添加太多调味,你旁边的酱汁我哋都冇乜点用。香煎北海道鲜带子藜麦沙律芥末籽蜜糖汁$138带子同埋藜麦都系我最钟意嘅食品之一,好精细嘅几份带子外脆内软,味道鲜甜又清新,加上藜麦同埋芥末只蜜糖汁酸酸甜甜,作为一个好开胃嘅小食。西班牙辣肉肠鲜虾长通粉$118辣肉肠比较有咸香但系辣味欠奉,可能因为自己平时食得辣。长通粉觉得咁就真系啱啱好,唔系太硬亦都唔会过稔,鲜虾就非常爽口,所以$118都几唔错。纽约芝士蛋糕$58几想像中细一点的芝士蛋糕芝士味都几香的,而且可以点上旁边的朱古力酱,口味
环境又几唔错,咁岩当晚又有LiveBand,立即值回票价。
几想像中细一点的芝士蛋糕芝士味都几香的,而且可以点上旁边的朱古力酱,口味更加丰富。