2023-12-21
我既Chicago pizza go to place! 朋友系外国返来约食饭都系食呢间🤣 原来依家仲出左冬季节日限定menu!香辣番茄粟米薄脆炸鸡薄饼 ($288)芝士控必试🧀 就系限定menu其中一款!!!! 店员上碟时会系我地面前落自家调配既香辣番茄酱 sour cream 牛油果酱之后仲会比个搥仔我地 敲碎外层酥脆既粟米脆片 仪式感同打卡感100分😂 入面就有蒜香甜辣炸鸡 不过d鸡就相对细粒D~ overall 都值得一试! 但真系会好漏 建议多几个朋友share 🤣 由即日至2024年1月2日 每店每日限量供应20份薄饼架咋!泡菜海湾芝加哥(蜜糖杏仁边) ($223) 最爱佢地既chicago pizza! 真系耐唔耐就会好crave! 好拉丝 🤤🤤 入面有cream cheese 炒洋葱 蟹柳 波罗等配料 而个酱系kimchi mayonnaise 全部野都好夹好好食 🥰 最爱都系佢地既批边! 有蜜糖杏仁 食落个边仲要系好chewy ga🤩地中海墨西哥汁海鲜意大利饭 ($178)呢个好有惊喜! 有好多款海鲜! 包括八爪鱼 青口 鱿鱼 飞鱼子 个墨鱼汁同海藻同d海鲜好夹
香辣番茄粟米薄脆炸鸡薄饼 ($288)
泡菜海湾芝加哥(蜜糖杏仁边) ($223)
地中海墨西哥汁海鲜意大利饭 ($178)
呢个好有惊喜! 有好多款海鲜! 包括八爪鱼 青口 鱿鱼 飞鱼子 个墨鱼汁同海藻同d海鲜好夹! Risotto 混合埋d洋葱同蘑菇 好丰富 😋
仲食左个脆炸章鱼仔 ($96)
食韩国野就系要食炸野 🤣 炸粉唔厚 入面粒章鱼仔好大粒! 再配埋佢地既caesar sauce 好正! 不过真系要趁热食!