2024-04-30
《全港最好食嘅pizza》上次饮野经过见到好多人系门口等,就知道应该唔错。然后有个意大利朋友讲起呢间pizza店,话佢地意大利人食过都话好食,所以今次专登过去试~系无book位嘅情况下7点到门口,竟然唔算好多人等位,可能因为落雨关系,我地好快就可以入座,去到2楼有一张两人枱,环境讲真,真系几迫,袋都唔知可以放系边,不过谂住都系快食就算。讲返食物先,好多pizza名真系唔知咩来,所以索性问职员边个多人食,然后介绍咗Diavola pizza, 同埋叫咗一个前菜Caprese, pizza个饼底真系好正,有㶶边架😂,愈食愈香,上面𠮶啲料有辣肉肠,好够味,夹埋饼底一流,而Caprese就正常发挥啦,唔算好特别。其实仲想试吓其他,但只有90分钟用餐时间,唯有下次再试过。绝对明白点解咁多人排队,因为真系几好食🤤两人 消费$450
两人 消费$450