2024-07-05
🌸红日假期有brunch 食!! 太幸福了吧~🌸😋一个brunch 已有头盘+主菜+饮品,我地嗌左两个set头盘1/ 炸黑松露蘑菇球🍄 热辣辣, 入面系细细粒既黑松露蘑菇球, 好惊喜, 几好味头盘2/ 沙律🥗 今日系牛油果沙律 好多芝士粉 & 汁主菜1/伊比利亚黑毛猪肩肉🐷 & smooth cream 铺得好靓, 肉嫩滑多汁,肉质较精瘦主菜2/烟三文鱼藜麦薄饼🥪 好大份仲有有只好靓既蛋,大量既芝士 & 菠菜令到pancake 好juicy再加埋三文鱼个口都食唔哂之后再加左个extra 既生牛肉他他
🥩牛肉系生但完全无腥味,而且牛味重又够爽滑,加埋多士食真系法国传统风味同埋一个extra 既焦糖饼干口味芝士蛋糕🧀 芝士系有少少流心, 软绵绵仲有少少热热, 每啖都有丰富既焦糖饼干味道两杯野饮叫左一杯Ice latte, ice lemonade🍹ice lemonade 好特别, 最高有层蛋白, 入落口甜甜酸酸的, 夏天饮好开胃🍸
头盘2/ 沙律🥗 今日系牛油果沙律 好多芝士粉 & 汁
再加埋三文鱼个口都食唔哂
之后再加左个extra 既生牛肉他他 🥩牛肉系生但完全无腥味,而且牛味重又够爽滑,加埋多士食
真系法国传统风味
软绵绵仲有少少热热, 每啖都有丰富既焦糖饼干味道