2024-06-13
想试下新餐厅,但又想食精品美食? 来西环的Cafe 2 Oyster n Grill 就冇错啦!环境好舒服,装修新潮,与众不同,真系一个好地方放松同享受美食。✔️✔️✔️✔️✔️我哋一班饿鬼👻扫荡佢个Menu ,各款都想试😽,但惊眼阔肚窄,唔想浪费,于是经过一轮激烈嘅讨论🗣️同投票🗳️,最后加拿大带子泡菜烩饭 勇夺冠军🥇。一试味道,确实物超所值,带子清甜,配上番茄酱及巴马臣芝士,再加泡菜下面嘅烩饭,味道独特,叫人食完仲想再食,可能因为系酸酸辣辣,所以好开胃阿😋😋。至于西班牙蒜蓉虾呢款,真系冇得挑剔🥈,蒜蓉同牛油煮出嘅滋味真系好出色,用黎dip面包就最正!和牛野菌烩饭,真是滋味,一口食落好满足😳 ,和牛肉质丰美,配上野菌烩饭,真系无得输。我哋个个都食得好满,好开心,感到超满足 。食物:✔️✔️✔️✔️✔️服务:✔️✔️✔️✔️Cafe 2 Oyster n Grill 真系一间好餐厅,菜式独特,环境舒服。
我哋一班饿鬼👻扫荡佢个Menu ,各款都想试😽,但惊眼阔肚窄,唔想浪费,于是经过一轮激烈嘅讨论🗣️同投票🗳️,最后加拿大带子泡菜烩饭 勇夺冠军🥇。 一试味道,确实物超所值,带子清甜,配上番茄酱及巴马臣芝士,再加泡菜下面嘅烩饭,味道独特,叫人食完仲想再食,可能因为系酸酸辣辣,所以好开胃阿😋😋。
我哋个个都食得好满,好开心,感到超满足 。
食物:✔️✔️✔️✔️✔️
服务:✔️✔️✔️✔️