2015-05-25 415 浏览
ccan 早餐 鸡扒,萝卜糕,杏霜。再加$6.5加香菇肉丝面。鸡扒…um,只可以话熟既,跟住,如果佢落多D汁比我就好啦,完全唔够。D蛋就系干针针既,同M记D蛋无得比。粟米都系好干,好似唔够水用咁喊出来。肠仔摆得太耐都系好干,得鸡扒因为有汁好少少,但系汁都系唔够。萝卜糕有眼见,劲细块,出去饮茶都大旧过ccan。香菇肉丝面…um,其实ok既,$6.5姐,好似唔应该要求太多。香菇肉丝ok,但系面好难食。不过都无得拣既啦,D $6.5既面全部都系咁样既,已经死心。杏仁霜就每次睇姨姨心情,心情好浓d,心情唔好淡d,唉,睇运气。Anyway,早餐系ccan来讲都系其实ok既la,但系ccan对比其他餐厅真系不如食屎,大家自己衡量;啦。
2015-04-17