2021-04-09 472 浏览
终于开番晚市, 一定要约朋友CHILL下~突然好想食水烟, 不过其实我好怕去D灯光昏暗又焗又多人既环境, 最好系可以同朋友有D空间倾下计。今次呢到系朋友带我黎, 去到门口以为系高级日本餐, 一踏入去其实入面好似新式既木系日式小CAFÉ。 原来别有洞天~~再出到OUTDOOR, 系一大片草地~~(当然系假既XD) 然后好CAUSAL坐低饮下野既感觉, 重点系, Eason 既歌播得好大声, 好港味好钟意。同室内完全唔同感觉! MENU方面, 本来想食个薯条, 不过佢地冇, 其他小食又好似唔太岩心水, 所以就冇嗌到, 不过佢地话迟D会有, 所以值得期待~~饮品类就有茶, 同酒, cocktail有好多选择, 我自己拣左Dear Joe, 有D酸奶FEEL, 麻麻地, 下次应该会试下其他。黎到今次重点, 水烟~~~ 呢到系完全冇MENU, 我地问左佢之后, 个靓女 (真心全部都好靓, 无论店员定客人都好高质)好, 番黎! 个靓女店员好仔细问我地想要咩STYLE既味, 咩感觉, 咩强度, 出黎既味完全系我地钟意既, 好喜欢 =)大推!
终于开番晚市, 一定要约朋友CHILL下~
同室内完全唔同感觉!
大推!