2024-02-22 65 浏览
酒店自助餐评:装潢真系好有心思,企鹅火车主题,仲有露天打卡位,好啱同朋友一齐庆祝嘅地方。今次我哋拣咗坐喺火车车厢入面,气氛好特别,好似真系坐喺火车里面咁。食物质素方面,好多选择,真系好多嘢食。我最钟意嘅系面包蟹同芝士焗龙虾,个味道鲜美,真系唔可以错过。仲有烧羊架同牛肉,煮得好啱口,好嫩好Juicy。甜品方面,我最爱嘅系雪糕,佢哋有Movenpick同Häagen-Dazs嘅,真系好正,好高级。真系令人享受。服务质素方面,服务员好主动又有礼貌,经常问我哋有冇需要补充饮品或者餐具,好细心。令我哋好舒服同满意。整体嚟讲,呢间酒店自助餐厅真系留下好好嘅印象,无论系装潢、食物质素定系服务质素,都值得一试。如果你想同朋友一齐享受美食同欢乐嘅时光,呢度绝对系一个好好嘅选择。