餐厅: Odelice! (新城市廣場一期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2025-02-04 203 浏览
朋友生日,上网见到好多人推介d 间餐厅,今日尊登book 咗d 间餐厅食晚餐, 装修装修靓靓,座位宽敞舒适, 食物望落都十分吸引.Order 咗2人晚市套餐,已包头盘, 餐汤,主菜,饮品和甜品, $5xx,算扺食,个别菜式需另加钱,我地就叫咗d龙虾同埋肉眼牛扒( 7 成熟).法式点心拼盘:每样各2 款,-共5 款小食, -次过可以试到咁多款, 满足,基本上款款都各有特色阿根廷安格斯肉眼牛扒: 7成熟,煎得刚刚好,肉眼牛扒食落淋身, 牛味浓, 唔鞋口, 推介, 唔太好肉既我都觉得好食😍👍原只烤龙虾:都几大只, 啖啖肉, 咬落鲜甜,芝士唔太流, 唔会盖过龙虾味.苹果肉桂可丽饼; 即整, 上枱嘅时候个可丽饼仲系暖暖地, 个面舖满晒苹果粒, 加埋雪糕一齐食, 正😋

2025-01-21