2024-04-09
朋友好钟意食日本野 今次专登book左间系cwb有靓景ge日本料理食lunch 上到去比个靓景吸引左 我地boook左bar位坐 可以同师傅交流 Lunch Special Menu $448 per person 前菜系胡麻豆腐 同jelly酱汁好开胃 豆腐好细滑 刺身:黑鯥鱼 and 吞拿鱼2款刺身都好新鲜 特别系黑鯥鱼 我第一次食 原来系咁正之后2款寿司 师傅都分别加左柚子胡椒同黑松露 既清新 又高级 好好味 另一道菜系香草牛帆立贝 煎到岩岩好 好香好鲜 配合埋紫菜汤汁 超正 之前系来自澳洲ge野生大虎虾 望住师傅烧已经流晒口水 食落劲香口啖啖肉 紧接住系香煎鹅肝伴自家制酱汁 好香又唔腻 之后有高级牛肉 一薄一厚 我呢个5成熟 好juicy 薄果片包住d葱 劲正 樱花虾炒饭 饭粒粒分明 樱花虾好香脆 yummy 炒杂菜 芽菜杂菌好好味 饮埋个面豉汤 好味道 呢间日本料理劲高水准 推介
前菜系胡麻豆腐 同jelly酱汁好开胃 豆腐好细滑
刺身:黑鯥鱼 and 吞拿鱼