2024-11-08
今次试咗几款美食,真系食到心花怒放!😋 一齐嚟睇下呢啲菜式有咩特别之处啦!---#### 脆皮阿根廷鸡 🍗呢只脆皮阿根廷鸡真系一绝!外皮炸到金黄酥脆,肉质鲜嫩多汁,简直系完美搭配!每一口都令人回味无穷,搭配啲香草酱更添风味,实在唔可以错过!---#### 精美英式炸鱼薯条配他他酱 🍟呢个英式炸鱼薯条真系好有水准!鱼肉外脆内嫩,搭配香脆薯条,仲有他他酱提升咗整体味道,食落去好满足!每一口都好有英伦风情,令我忍唔住想再来一份!---#### 蒜蓉虾/Gambas 🍤呢个蒜蓉虾真系令人一试成主顾!虾肉鲜甜,蒜蓉香味浓郁,简单但绝对好味,搭配啲面包仲可以将酱汁一扫而空,真系太好味啦!---#### 奶冻配水果蜜饯 🍮最后呢个奶冻,滑得来真系无得输!配上水果蜜饯,酸酸甜甜,口感超正,完美作为甜品嘅收尾!每一口都系幸福感爆棚!---食完呢几样,真系食到心满意足!下次一定要再嚟试多啲!🥳
#### 脆皮阿根廷鸡 🍗
#### 精美英式炸鱼薯条配他他酱 🍟
#### 蒜蓉虾/Gambas 🍤
#### 奶冻配水果蜜饯 🍮
---
食完呢几样,真系食到心满意足!下次一定要再嚟试多啲!🥳