2016-10-15 947 浏览
女人喜欢做的是...系行街同食饭~同3个fd系铜锣湾行完街,梗系要医肚~有人想食猪手,search openrice睇到呢间Schnee 好似几好,试下好唔好味先!叫咗薯仔汤,牛唇温泉蛋 salad,主菜有德国肠,一个pasta,一个knuckle 同埋甜品。薯仔汤好够味,浓得黎唔会济,会跟埋片包上。牛唇温泉蛋salad - 啲friend嗌嘅,初初以为系parma ham, 食完佢地先话系牛唇,即刻O 咗咀......但又唔觉有咩奇怪味,味道同parma 差唔多, 牛唇仲滑啲添,有惊喜。捞埋我至爱温泉蛋劲夹,可以encore! Knuckle - 德国餐厅食猪手是常识吧!不过唔系间间好味,有d餐厅会整到过咸,有d餐厅会整到个皮好勒,呢间就岩岩好,热辣辣送上黎好香,皮够脆,肉够嫩亦无酥味。加埋侧边既腌菜送,一啲都唔滞!西班牙辣肉肠香蒜意粉有强烈既香蒜味,肉肠少少辣刺激味蕾,配以清新的蕃茄,味道更有层次。德国肠average啦,始终肠都系间间差唔多正常野又够大碟。薯蓉好食好CREAMY不过可能knuckle太正,有对比~ 肠仔啱男仔食多d,奈何我地4个都系女仔,食得唔多。甜品都好正,系m

薯仔汤好够味,浓得黎唔会济,会跟埋片包上。
牛唇温泉蛋沙律
不过可能knuckle太正,有对比~ 肠仔啱男仔食多d
,奈何我地4个都系女仔,食得唔多。
甜品都好正,系movenpick雪糕,冇得输
牛唇温泉蛋沙律