2025-01-20 31 浏览
我地一行四人有一个轻松愉快嘅晚餐现场坐位十分宽敞楼底十分高歌曲十分轻松愉快而食物睇得又食得Pet friendly🐶坐位有户内同户外1⃣前菜共有3款:芥辣八爪鱼、炙烧北海道帆立贝、炙烧三文鱼, 全部食材新鲜, 味道鲜美, 大家最钟意八爪鱼, 口感爽弹唔靭韧, 同芥辣好match2⃣逸品料理都系共有3款大家最钟意明太子蛋卷, 入口甜甜咸咸, 多层次味道; 而山葵忌廉酱饺子 口感软熟, 山葵味唔会太浓。甜甜辣辣炸鸡, 好脆口, 甜甜辣辣, 好 tasty!3⃣太卷 三选二一个清淡, 一个浓味。牛油果忌廉芝士 入口好fresh, 感觉清新又健康.而寿喜烧牛肉, 一入口已经食到 好滋味嘅牛肉。4️⃣串烧 共有五款最特别同埋又好味系明太子山药,口感十分爽脆, 咬落去索索声,配咸咸地明太子,好味又特别烧鳗鱼 肉质肥美紫苏鸡腿肉, 特别在紫苏嘅味道好fresh汁烧鸡肉丸 咬落有咬口嘅软骨, 味道同口感真系唔错。金菇肥牛卷 好大件, 金菇好多,味道 tasty!5️⃣主食鳗鱼炒饭 同 寿喜烧牛脊肉炒乌冬,睇落好似唔系好大碗,但其实份量好多。鳗鱼一大块, 炒饭包满鳗鱼汁, 而牛脊肉 充满牛滋味, 乌冬又满汁.6️⃣甜品
我地一行四人有一个轻松愉快嘅晚餐

Pet friendly🐶坐位有户内同户外

1⃣前菜共有3款:

2⃣逸品料理都系共有3款

3⃣太卷 三选二
一个清淡, 一个浓味。

4️⃣串烧 共有五款
烧鳗鱼 肉质肥美
紫苏鸡腿肉, 特别在紫苏嘅味道好fresh
汁烧鸡肉丸 咬落有咬口嘅软骨, 味道同口感真系唔错。
金菇肥牛卷 好大件, 金菇好多,味道 tasty!

5️⃣主食

6️⃣甜品 有两款
乌龙茶牛奶布甸 同 吉士鲷鱼烧
布甸睇落好似好普通,但入口有乌龙茶味, 配云呢拿雪糕, yummy!
而吉士鲷鱼烧卖相好得,入口外脆内软, 同样都好味!

7⃣Cocktail & Mocktail
装饰好有心❤思,未饮已经有视觉享受

🍹 Berry Fiesta:酸酸甜甜,berry 味浓
🍸Sakura Blessing:酒味未太重
🍸 Maple Hunter:酒味较重