2011-11-10 44 浏览
欧债危机越搅越大, 依家轮到意大利, 港股祇好继续坐过山车, 真吓人, 我就唯有继续睇团购。 买咗 Kramp House 嘅团购, 佢间舖有 high ceiling, 设计有欧洲味, 行人路旁嘅门全开后, 舒服开扬, 櫈系用银色不锈钢, 而枱就系红色, 几抢眼。睇见有 comments 话佢哋嘅 Crepes 唔正宗, 小弟曾欧游几次, 但冇食过 Crepes, 所以祇好不予置评, 而我对 Kramp House 嘅食后感就系"几好食"。个 Le Complete, 皮就"趣趣地", ham 就微咸, 加上 sunny side up 蛋 嘅"滑" Oh, what a good mix! 至于薯蓉, 就好 natural, 系冇添加嘅薯仔味及天然嘅质感。Like!服务方面, 全属英语侍应, 虽然唔系无微不至, 但系爽快有礼。 结论 : 我唔知佢算唔算正宗, 但我觉得佢几好食㖞!

结论 : 我唔知佢算唔算正宗, 但我觉得佢几好食㖞!
2011-11-03
  • Le Complete