(非会员)
2008-06-17 15 浏览
上星期日同加大码肥牛去左和宴食lunch set, 发觉lunch set抵食过dinner散叫好多, 上次dinnerr散叫食左千几蚊都唔知食左咩落肚咁~今次我地order左 :牛肉定食 $95 ==> 呢个系我既至爱, yummy~牛猪鸡定食 (加大) $90 + $30 = $120 ==> 除左d猪冈肥d之外, 其他都好好味, 送饭食一流~半份牛舌 $45 ==> 呢个系加大码肥牛食既, 我唔知好唔好味迷你牛肉乌冬 $30 ==> 早知定食有碗白饭跟, 就唔order乌冬啦, 味道一般, 可以不吃~生牛肉刺身 $75 ==> 呢个系加大码肥牛既至爱, 我无试过, 不过应该好好味, 如果唔系大肥牛点会成日心思思想去食丫~最尾整番个绿茶雪糕, 满足晒~

牛肉定食 $95 ==> 呢个系我既至爱, yummy~

最尾整番个绿茶雪糕, 满足晒~