Mano (The L. Square)

2024-06-27 73 浏览
朋友非常之钟意食西餐 想要揾到呢间铜锣湾楼上嘅意大利菜试吓 本来对楼上铺期望唔大,但系呢间食物都有少少惊喜 因为我哋下午茶食咗少少嘢,所以叫咗两个salad 一个Main dish 全部卖相都好唔错 打卡able! 令我哋惊喜嘅菜式系佢的生牛肉沙律🥗 开头我哋以为沙律菜系为主 牛肉,可能只系薄薄两三片 点知佢铺满左成个碟底 有成六七片大大片 仲要味道好夹 有牛肉嘅香味配合埋芝士,沙律菜,同埋酸酸甜甜嘅沙律汁 成个沙律俾我哋,好快就清晒啦~ 另外佢嘅Ham and melon 🍈 salad都好新鲜 好好味 好啱我哋𠮶日想食清清地的胃口!Main dish 的香煎北海道带子鱼子龙虾汁扁意粉都好正!! 带子煎得半熟刚好 如此,配合埋龙虾汁的意粉 creamy得尼唔太浓稠 🍝 而且卖相非常吸引 我地虽然唔算好肚饿,但系都非常快食晒🤣 最后因为下午食得有啲多嘢,所以就是唔到佢嘅tiramisu~ 下次再试
2024-06-04