2023-11-22 69 浏览
呢间野新开,见网评多人讲mussels with blue cheese,本身好想试,咁岩果日冇。我就叫左egg benedic啦! Mushroom soup系手打既,食到d mushroom蓉,加埋橄榄油,好香。而egg toast煮法都好有自家风格,个特制酱同平时食开有d唔同,颜色都唔同,但好食既。同埋egg底下系parma ham,都几特别。甜品好正,系sorbet同埋马卡龙,好有诚意。叫lunch set再加甜品同汤,好抵食,只需加20蚊就有。不过我仲想试下呢度既西班牙油条。见呢度既野食样样都ok,估计油条都应该好食。见到呢度既mussels跟薯条,好特别,下次一定要来食过。
2023-11-18