餐厅: Porterhouse - Seafood & Steak
资讯:

2024-05-14 221 浏览
星期日梗系要食𠮶靓靓brunch,呢间餐厅主要食西餐同海鲜,虽然就冇酒店咁多选择,但系胜在贵精不贵多,见全场爆满就知嘢食高质海鲜区都几多选择,而且有专人帮你夹,感觉性比较卫生啲,而且龙虾任食绝对系可以回本生蚝🦪:虽然细细只,但系几饱满鲜甜龙虾🦞:超级爆膏青口🐚:好鲜嫩食左好多只龙虾包🦞:有龙虾包有惊喜㖞,够爽弹前菜有好多款芝士🧀,沙律🥗,cold cut🍖,全部都好有质素意粉酱汁比较奶香creamy,每啖意粉都吸收晒酱汁嘅精华热食区焗龙虾🦞:有多一种选择嘅食法,有满满嘅芝士超级香口烧猪腩肉🐷:个皮好脆,肉质有弹性烧牛肉🐮中规中矩甜品区极力推荐Tiramisu同crème brûlée

海鲜区
生蚝🦪:虽然细细只,但系几饱满鲜甜
龙虾🦞:超级爆膏
青口🐚:好鲜嫩食左好多只
龙虾包🦞:有龙虾包有惊喜㖞,够爽弹

前菜
有好多款芝士🧀,沙律🥗,cold cut🍖,全部都好有质素

意粉
酱汁比较奶香creamy,每啖意粉都吸收晒酱汁嘅精华

热食区
焗龙虾🦞:有多一种选择嘅食法,有满满嘅芝士超级香口
烧猪腩肉🐷:个皮好脆,肉质有弹性
烧牛肉🐮中规中矩

甜品